НОВА СЕЗОНА И УПИС

 

 

Част нам је и задовољство да вас обавестимо да Мачевалачки клуб Синђелић почиње пријем нових чланова за сезону 2017/18. Тренинзи почињу у понедељак (све ново би ваљало почети понедељком, је л’ тако?), 04. септембра.

УПИС

Позивамо све заинтересоване да се пријаве и резервишу своје место на 3 бесплатна пробна часа. Упис траје до краја септембра.

 

 

 

НАЈАВА СПЕКТАКЛА

Поново наш клуб помера границе, овога пута у промоцији мачевања! Први пут у Београду и Србији ће бити одржана масовна манифестација поводом светског дана мачевања.

Екипни сусрет у којем ће мачевати на стотине људи у комплетној опреми, на правом борилишту са све семафором и судијама (да нам не промакне ниједан погодак), десиће се у склопу манифестације компаније БН БОС ШКОЛАРЦИ – СРЕЋНО!

Позивамо вас да у суботу 09. септембра узмете учешће у овом великом догађају. Покажите своју завидну вештину баратања мачем и будите део победничке екипе. Без обзира на године, конституцију или предзнање. Или бар навијајте. Организатор је обезбедио поклоне, попусте и освежење за све.

 

 

Без бриге, ко буде спречен да присуствује овом спектаклу може да прати дешавања из минута у минут на свим профилима нашег клуба на друштвеним мрежама. Пратите хаштагове #macevanje, #sindjelic, #BNBOS, #SkolarciSrecno, #FencingDay, #AllForFencing, биће честих укључења уживо сликом.

Још једном, субота 09.9.2017. од 10 до 18 часова, адреса Батајнички друм бр. 1, Тржни центар БН БОС.

ШКОЛАРЦИ – СРЕЋНО!

 

 

 
Loading...
Close